Blog

Felejthetetlen nyári vakáció

 

Még javában tart a nyári szünet, így ha még nem döntötte el, hol töltsék azt a kis időt, amit manapság pihenésre, de legfőképp családjára fordíthatnak, akkor most figyeljen, hiszen a lehető legjobb helyet kínáljuk Önöknek!

Fontos ugyanis, hogy olyan helyszínt válasszunk, mely a család minden tagja számára a tökéletes pihenést biztosítja, ami valljuk be, nem igazán egyszerű.

A mai gyermekek számára ugyanis a legjobb elfoglaltságot az okostelefon, a tablet, a játékkonzolok jelentik. Néhány szülő örül is ennek, hiszen otthon, biztonságban, szem előtt tartja őket.

De biztosan jó ez így? Önök nem érzik úgy néha, mintha nem is lennének gyermekeik? A mai modern kütyük mögé bújva élik napjaikat, nincs kapcsolatuk a természettel és talán még a szülőkkel sem hajlandóak kommunikálni. Jobban belegondolva ez már nem nevezhető biztonságnak, igaz?

Nem lenne szabad hagyni, hogy a gyermekkoruk így teljen el! Hogy ne éljenek át izgalmas, életre szóló élményeket, melyeket büszkén mesélhetnek majd ők is gyermekeiknek, ahogy ezt most Önök is teszik.

Kőkapun, távol a város zajától és a mobiltelefonok folytonos csörgésétől bátran engedheti, hogy gyermeke átélje azokat a pillanatokat, kalandokat egyedül, melyben egykor Önnek is része volt. Nem is találhatna jobb helyet arra, hogy felügyelet nélkül is biztonságban tudhassa őket, miközben Önök is kipihenhetik a hétköznapok fáradalmait.

A mesés és vadregényes környezet, a hatalmas játszóvár, a patak, a trambulin, a rengeteg megmászható fa mind-mind új kalandot kínál számukra.

De számos olyan programlehetőséget is kínálunk melyek varázsát együtt élhetik át, legyen szó kerékpárkölcsönzésről, csónakázásról, túrázásról a hűs erdőben, egy nem mindennapi vonatozásról hazánk legöregebb erdei kisvasútján, vagy lubickolásról és relaxálásról vadonatúj wellness részlegünkben.

Hangozzon el az Önök szájából is az a mondat, melyet egy kedves anyuka mondott az itt töltött tartalmas napok után: „ számomra itt derült ki, hogy van gyermekem”, melynek köszönhetően olyan dolgokat is el tudott mondani édesanyjának, melyeket otthon biztosan nem tett volna meg.

Ne hagyják kárba veszni ezeket a ritka és értékes pillanatokat! Kőkapun minden adott ahhoz, hogy az eddigi legkülönlegesebb és legemlékezetesebb nyaralásukat töltsék.

 

 

 

 

Utolsó esély! Ugye nem akarod kihagyni?

 

Tényleg még mindig kételkedsz bennünk?

 

Nem érzed magad magabiztosnak ahhoz, hogy megtedd azt a lépést, mellyel elindulhatsz egy új élet felé?

Be ne zárd ezt az e-mailt!

Félre ne érts, nem akarunk ráderőltetni semmit, csak a neked szánt ígéreteinket szeretnénk betartani!

Szeretnénk rávilágítani arra, hogy mik azok a félreértések amelyek eddig elvágtak a sikertől és hogyan tudod ezután egy kicsit másképp szemlélni a jövődet.

 

http://www.kokapu.hu/akcio/csaladinyaralas/

 

1. " Nekem nincs időm nyaralni! "

 

Sajnos ma már nem sok olyan ember van, akinek bármire is lenne ideje. Emlékszel, az előző e-mailekben végig arról beszéltünk, hogy szükséged van néhány nap pihenésre ahhoz, hogy a valós problémád megszűnjön. Nem is gondolnád, de sokkal több időt pazarolsz arra, hogy a téves megoldásokat kutatod, vagy olyan dolgokat csinálsz, amelyek nem is visznek előrébb!

 

2. " Nekem ez túl drága! "

 

Bízom benne, hogy ez nem az a kifogás, ami miatt még nem tetted meg az utolsó lépést. Beszéltünk ugye arról korábban, hogy a halogatás sajnos több kárt okoz, valamint arról is, hogy máshol nem biztos, hogy arra a problémára nyújtanak megoldást, melyre valójában szükséged van. Tudod, olcsó húsnak híg a leve!


3. " Biztosan nem fog működni! "


De, működött, működik és működni fog! Követtél minket korábban is, olvastad leveleinket, tehát tudod, hogy rengeteg embernek működött. Egy egész e-mail szólt korábbi vendégeink értékeléseiről,tapasztalatairól és élményeiről. Neked is működni fog!

 

 

Remélem tudtam segíteni és az esetlegesen felmerült kételyek ezzel el is illantak.

 

Mostmár mindketten tudjuk, hogy nincs semmi ami közéd és a tökéletes nyaralás közé allna, az eredmény itt van tőled egy kattintásra!

http://www.kokapu.hu/akcio/csaladinyaralas/

 

Van még tehát bármi, ami visszatart attól, hogy döntést hozz?

Ha nincs, akkor foglald le pihenésed most fantasztikus áron!

 

Garantálom, hogy az eddigi legjobb családi nyaralásod helyszínét fogod lefoglalni, ahonnan a család minden tagja pozitív, életre szóló élményekkel tér majd haza!

 

http://www.kokapu.hu/akcio/csaladinyaralas/

 

Ajánlatunk, ahogy férőhelyeink is véges, ne gondolkozz sokat mert lemaradt az idei év legemlékezetesebb pihenéséről!

 

http://www.kokapu.hu/akcio/csaladinyaralas/

 

 

 Ennyi ember nem tévedhet!


 


Az utolsó cikkben kizárólag korábbi vendégeink véleményét olvashatod, hogyha még mindig kételkednél, ezekkel bízom benne, hogy meggyőzlek arról, hogy jól fogsz dönteni, ha Kőkaput választod. Ennyi ember biztosan nem téved:

 

„3 éjszakát töltöttünk a Hotelben, félpanziós ellátással. Szuper jó volt minden! A szoba tiszta volt és kényelmes, az étterem nagyon szép, a felszolgált ételek nagyon finomak voltak, változatos volt a menü, hatalmas adagokkal, a fél adaggal is bőségesen jól lehetett lakni. A személyzet a szállodában is és az étteremben is nagyon kedves és segítőkész. A hotel és környéke tiszta, rendezett, a táj gyönyörű. Kerékpáros túrákat tettünk a környéken, a környezet ideális túrázásra és kerékpározásra is. Csend, nyugalom, jó levegő és csodálatos táj. Biztosan visszatérő vendégek leszünk itt! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki "igazi" kikapcsolódásra vágyik, távol a város zajától. Itt biztos nem cseng a mobiltelefon, nincs facebook és internet mert nincs térerő (viszont "vonalas" telefon van a szobában, ahonnan lehet telefonálni ha mégis szükséges). Köszönjük, hogy itt lehettünk!!!


„Mi nagyon meg voltunk elégedve. Négy napot voltunk itt. A táj és a kastély nagyon szép,szoba tiszta, fürdő fel újítva. Segítő kész személyzet. 
A lehangoló kritikusoknak válaszul!:
Ha keresed a hibát,mindig találsz! Könnyű hibát találni,olyan emberek munkájába,akik a te kényelmedet szolgálják ki 10-12óra munka időben!!!
Ha ezt keresi valaki menjen ellenőrnek!!
Szóval, nekünk semmi bajunk nem volt sem az étellel, se a szobával! 
Köszönünk mindent!”


„A múlt héten 3 éjszakát töltöttünk itt a férjemmel. Bent az erdőben, összeolvadva a természettel.
Mesés kis hely, környék, tele látnivalóval, séta, túra lehetőségekkel.Fiatal, készséges, kedves személyzet, remek vendéglátás, finom szájíz, ételek. Külön élmény volt a terepjárós túra. Megéri idelátogatni,én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük!”


„Először pár évvel ezelőtt jártunk itt a férjemmel nászúton. Csodálatos hely, csend és nyugalom! A hotelben szálltunk meg pár napra, ami nagyon ízléses, kellemes hangulatú. A személyzet nagyon kedves, igyekeztek minden kérdésünkre válaszolni. A hotel szolgáltatásai mellett (bowling, játszóház, stb.) a környék is dúskál a felfedezni valókban. A Vadászkastélyt is megnézhettük, ami teljesen elvarázsolt minket... Idén ismét ellátogatunk ide, most már a gyerekekkel együtt..”

 

„Igazàn különleges ès festôi hely, amely amellett, hogy sok szèp emlèket adott nekünk, maga volt a bèke csodàlatos kis szigete.
Az utànozhatatlan , egyben lèlegzetelàllító termèszeti adottsàgok mellett a vendèglàtàs színvonala is kifogàstalan volt.
Ezen felül a konyha mesteri, a borok finomak, a pàlinkàk zamatosak! 
:)
Biztosan visszatèrünk mèg!”


„5 év után végre úgy néz ki, hogy megint eljutunk ide, kedvenc helyünkre! A közelmúltban több helyen megfordultam, de egyiket sem vártam ennyire, mint most ezt. Csodálatos hely!”


„Jóval többet ki lehet bírni térerő nélkül, mint a cikkben említett négy nap. Mi 11 éjszakát tartózkodtunk a kastélyban, és bár eleinte hiányzott egy kicsit, de aztán fel sem tűnt hogy se net, se mobiltelefon... Az elektronikus távbosszantási technológiák hiányához nagyon könnyű hozzászokni :)
Az emberek kedvesek, az étel jó és bőséges (reggel-este svédasztal). Éjszaka a szarvasbőgéstől a bagoly-huhogásig minden volt a természet hangjaiból.”


„Egyszerűen csodálatos volt ez a hétvége :-)
Minden nagyon szuper volt. A hotel szoba kényelmes és rendezett,az ételek finomak voltak 
:- Köszönjük hogy itt lehettünk még biztosan visszatérünk​ :-) „


„Gyönyörű szép környezet,olyan,mint a csend szigete :) Mindenkinek ajánlani tudom,hogy látogasson el ide. Mi egy vasárnapi délutánt töltöttünk itt el ,de legközelebb hosszabb időre jövünk,mert van bőven látnivaló a környéken.”


„Ez a hely télen-nyáron egy gyönyörű igazi mesevilág!Imádom!”


„A világ legszebb helyeinek egyike, gyermekkorom óta nagy kedvenc"


 

Ennyi pozitív vélemény azt gondolom elég bizonyíték ahhoz, hogy lásd, nem értelmetlen dologról beszéltem az eddigi cikkekben. Itt tartózkodásod alkalmával garantálom, hogy neked is ilyen pozitív élményekben lesz részed, hiszen tudod, a te jelenlegi problémádra ez a legtökéletesebb megoldás!

 


Amelyektől még értékesebb…..!

 

Hogy tetszett az előző cikkben leírt ajánlatunk? Ha engem kérdeznének, biztosan azt válaszolnám, hogy visszautasíthatatlan. Na nem azért, mert mi ajánljuk, hanem azért mert még egy ilyen ajánlatot, mely ennyi plusz szolgáltatást kínál ingyenesen, nem igazán láttam.

De ha te még mindig hezitálsz, akkor bízom benne, hogy a cikk olvasása után tátva marad a szád, és csodálkozni fogsz, hogy valóban ennyi mindent adunk ajándékba.

Említettem, hogy megalkottuk azt, amelyre mindenki már nagyon várt, amit nagyon hiányoltak szolgáltatásaink közül: ELKÉSZÜLT VADONATÚJ WELLNESS RÉSZLEGÜNK.

Amellett tehát, hogy egy olyan helyen fogod tölteni a családi nyaralást, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb programlehetőségek várnak rád, egy igazi wellness pihenésben is részesülhetsz, ahol a következő élményelemekkel garantálunk teljes ellazulást:

 • 3 db pezsgőfürdő
 • Gyermekmedence
 • Gőzkabin, infrakabin, finn szauna és panoráma szauna várja rajongóit egy egészséges izzadásra
 • Jég kút, mely legkülönlegesebb módja szauna után a test lehűtésének. Csak dörzsöljük be testünket az apró szemű jégdarabokkal és élvezzük annak jótékony hatását!
 • Sókamra, mely tökéletes stressz ellen, a légzőszervi betegségben szenvedőknek, megerősíti a tüdőt és fokozza az ellenállóképességet. De nem csak betegeknek! A városi szennyeződés, a porral járó munkavégzés, a passzív dohányzás károsítja egészségünket. Tegyenek ezellen a sókamra alkalmazásával!
 • Fürdőházunk kínálatát a gyönyörű panorámával rendelkező napozóterasz teszi teljessé

 

Kíváncsi vagy arra, hogy nem az említett fantasztikus ajánlatot választanád, mennyiért tudnád igénybe venni a szolgáltatásokat, amiket most INGYEN kínálunk? Figyelj:

 • wellness részleg használata : 20.000 Ft/fő
 • kerékpárkölcsönzés (mellyel egyébként Kassáig is eltekerhetsz kerékpárúton): 5.000 Ft/fő
 • csónakázás: 2.000 Ft/óra/csónak
 • félpanziós ellátás: 6.000 Ft/fő
 • bowlingpályahasználat: 2.000 Ft/fő
 • törölközőkölcsönzés a wellness használatához: 2.000 Ft/fő
 • az előre elkészített programterv sehol nem található meg!!


Ugye te is érzed, hogy itt bizony nem kis tételekről beszélünk?

Ha összesítem az itt felsorolt szolgáltatásokat, melyeket hangsúlyozom: HA AJÁNLATUNKAT VÁLASZTOD AJÁNDÉKBA ADJUK, akkor több, mint 70.000 Ft-ot kellene fizetned értük naponta, melyek az ajánlat TÖBBSZÖRÖSÉT jelentik.A tökéletes nyaralás tökéletes helyszíne

 

Emlékszel, korábban már beszéltünk arról, hogy sajnos te is azok közé tartozol, akiknek a mindennapi feladatok miatt kevés ideje jut a pihenésre és a családjára. Megoldásként néhány nap zavartalan, de tartalmas pihenést ajánlottunk neked egy mesebeli környezetben található kis szállodában, ahol a térerő és a wifi hiányának köszönhetően pár nap kizárólag rólatok szólhat.

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a továbblépés azon az úton, amelyen az első cikkünk óta elindultál, készültünk neked egy fantasztikus ajánlattal. A nyár legnagyobb bedobásakor figyelembe vettük, hogy a felnőttek és a gyermekek is megtalálják a számukra legmegfelelőbb programlehetőségeket, hogy az itt tartózkodás során azt kapják, amelyre tényleg szükségük van, és, hogy az itt töltött idő ne unalmasan, hanem tartalmasan teljen.  Éppen ezért saját kezűleg állítottunk össze egy olyan programlehetőséget is, mely akár 1 hét itt tartózkodás esetén is minden napra lebontva nyújt kiváló elfoglaltságot. Így már ezzel sem kell foglalkoznod és ezt bizony egyik tourinform iroda polcain sem találod meg.

 Szeretnénk tehát figyelmedbe ajánlani fantasztikus nyári csomagajánlatunkat, mely a szállás mellett rengeteg szolgáltatást is biztosít, mindezeket teljesen ingyen!

Jól hallottad, a szálláson kívül minden szolgáltatást ajándékba adunk!

Immár egy megújult és számos élményelemmel bővült fürdő részleggel várjuk kedves vendégeinket egy kellemes wellness pihenésre. Megalkotásakor törekedtünk arra, hogy a család minden tagja megtalálja a kedvére valót, megadja azt a harmóniát,nyugalmat és élményt, melyre a stresszes mindennapok után mindenkinek szüksége van.

A festői szépségű tó, melynek partján magasodik Vadászkastélyunk, az aktív pihenés kedvelőinek is remek lehetőségeket tartogat. Romantikus vagy baráti köri csónakázáshoz recepciónkat keresheti bérléssel,de csendes, kora reggeli horgászatához is biztosítjuk a felszerelést, igény esetén.

Szórakoztató módja a kirándulásnak, ha kerékpáron indulunk útnak, ehhez recepciónkon is lehetséges a kölcsönzés. A Kőkapu Vadászkastély és Hotel kedvező fekvésének köszönhetően autóforgalomtól szinte egyáltalán nem kell tartanunk, a környék felfedezése garantáltan nyugodt és biztonságos.

Kedvelt családi program a kirándulás a Pálházi Állami Erdei Vasút kisvonatán. Az eredetileg lóüzemű vasút Vadászkastélyunk építtetője, gróf Károlyi István megrendelésére készült, és fát szállított Kőkapu és a fűrészüzem között.

A napjainkban már természetesen gőzvontatással működő vasút Kőkapu kiránduló vendégeinek szolgálatában áll, 7 km hosszúságú pályája Pálháza és Rostalló között húzódik,természetesen Kőkapu megállóhellyel.

És ez még nem minden, ugyanis több éjszakás itt tartózkodás esetén több programlehetőséggel, azonban kedvezőbb áron várjuk vendégeinket.

Korábban már beszéltünk róla, hogy számodra néhány nap zavartalan pihenés a családoddal de a mobilod nélkül lenne a megoldás a régóta fennálló problémádra. Ezzel az ajánlattal két legyet is üthetsz egy csapásra, ugyanis megvalósul, melyre már oly régóta vágysz, egyben ez lehetne az idei év legtökéletesebb nyaralása is, hiszen ahogy látod, itt mindent megtalálsz, mely a tökéletességhez kell.

 

 

 

Hogyan érd el a legjobb eredményt a legjobb minőségben?

 

                Biztos már nagyon kíváncsi vagy a válaszokra, melyek az előző cikkünk olvasása után fordultak meg a fejedben. Jó hírünk van, itt a folytatás, melyben most mindenre választ kapsz.

                Nem szeretnénk és nem is akarunk neked olyat eladni, amelyre tudjuk, hogy nincs szükséged. Ha visszaemlékszel, a legelső cikkben említettük, hogy nem egy több száz befogadóképességű szálloda vagyunk. És ez nem feltétlenül jelent rosszat. Nagyobb szállodákkal ellentétben a mi állításaink nem megtévesztőek, számunkra nem a magas ár a legfontosabb és a vendégekkel való monoton bánásmód egyenesen tilos!  Minden egyes vendégünkkel jó kapcsolatot építünk ki, így bármilyen kérdéssel, kéréssel kapcsolatban bizalommal fordulhatnak hozzánk.

          Gondolj csak bele, valójában mire is van szüksége a vendégeknek a stresszes hétköznapok után? Háborítatlan csendre, végtelen nyugalomra, tartalmas együtt töltött időre a családdal, és végre egy kis menekvésre a mobiltelefon rabságából. Ehelyett, ha nem a megfelelő helyet választod, mit kapsz? Nyüzsgést egy hatalmas szállodában, a telefon ugyanúgy csörög, kellő szolgáltatást nyújtanak ugyan, de nem azt amire neked ténylegesen szükséged van.

                Figyelj, tudom, hogy most az jár a fejedben, hogy vajon ha a legtöbben rosszul szolgálnak ki, akkor vajon hova kéne menned, ahol azt kapod meg amire szükséged van. Én nem állítom, hogy tökéletesek vagyunk, de úgy gondolom, elég jól együtt rezgünk vendégeinkkel és nagyon jól tudom, hogy mi vinne téged igazán előre. Én is hasonló cipőben jártam mint te, ezért tapasztalatból tudom, hogy a mi szolgáltatásunk működik.

             Az itt töltött napok garantáltan nem fognak unalmasan eltelni, ugyanis amellett, hogy már a környezet és az idevezető út  is ámulatba ejtő, számos aktív és passzív programlehetőségekkel várjuk kedves vendégeinket. Mi nem csak a felnőttekre, hanem a gyermekek jó hangulatára is nagy hangsúlyt fektetünk más szállodákkal ellentétben, így millió elfoglaltságot tartogatunk számukra is. Amellett pedig, hogy már a helyszínen is mindenki megtalálja a számára megfelelő programlehetőséget, kiváló kiindulópont a Zemplénben található nevezetességek megtekintéséhez is. A nemrég felújított Füzéri vár vagy a híres Hollóházi porcelángyár is csak néhány kilométerre található.

          Ne sajnálják a 3 óra hosszas utat, ne ez legyen a helyszín kiválasztásának fő szempontja! Higgyék el, ennyi idő kell ahhoz, hogy ne csak testben, hanem szellemileg is otthon tudják hagyni a gondokat/teendőket. Ha elfáradnának út közben, ne aggódjanak, nyugodtan álljanak meg, hisz mint említettem rengeteg nevezetesség várja vendégeinket a környéken.

                    Ahogy egyik vendégünk mondta: „Valaki azt mondta nekem, hogy ez az egyik utolsó menedékhely a 21. század rohanó mindennapjai között. Nem sokat tévedett. „

     Az ő írását az alábbi linket keresztül olvashatják:

http://www.origo.hu/utazas/magyarorszag/20161009-riport-a-hegykozbol-a-kokapu-vadaszkastelybol-es-hazank-legoregebb-erdei-kisvasutjarol.html

 

A következő cikkben találod majd a nyár legjobb csomagajánlatát, így ha semmiképp nem akarsz lemaradni róla, figyeld az e-mailed!

 

Miért gondolják, hogy egy kisebb szálloda kevesebb élményt nyújt?

 

Tudom, hogy te is folyton az idő hiányával küzdesz, tudom, hogy bármennyire is próbálsz időt szakítani mindenre, sajnos nem mindig megy.  Megértelek. Sokan úgy gondolják, hogy a méregdrága ékszerekkel és ajándékokkal kárpótolni tudják mindezt. De vannak olyanok is, akik a méregdrága utazásokban hisznek, hiszen azt gondolják, minél drágább, annál nagyobb örömöt tudnak vele szerezni. Ebből a cikkből rá fogsz jönni, hogy ez bizony egy hatalmas tévhit.

Igenis fontos az együtt töltött, minőségi idő, és ennek nem feltétlenül egy óriási és iszonyú drága helyen kell lennie. Gondolj csak bele, elmentek egy ilyen helyre, kiadsz egy csomó pénzt, és nem feltétlenül azt az eredményt hozza, amire te valójában vágysz. Együtt vagytok, de valahogy mégsem.  Egyrészt nem oldódik meg az előző cikkben említett telefoncsörgés hibája sem, ami több veszekedést és vitát generál, mondván elvitted egy gyönyörű helyre, de nem tudsz CSAK RÁ és esetleg a gyerekekre koncentrálni, másrészt szinte elkerülitek egymást a folyton nyüzsgő, több  száz férőhelyes szállodában. Felesleges köröket fogsz, rengeteg pénzt elbuksz, de semmi nem változik.

Ugye jól gondolom, hogy neked nem erre van szükséged?  Sokkal többet ér pár nap zavartalan pihenés elbújva mindentől, ahol a mobiltelefon csörgés még csak szóba sem jöhet, ahol kizárólag a családé a főszerep és ahol a rengeteg programlehetőségnek köszönhetően akár egy hét pihenéssel is  igazi mosolyt varázsolhatsz családod arcára. Ez többet ér bárminél, igaz?

 

Az előző cikken olvashattad vendégeink értékelését, melyből kiderül, hogy ez nem csak ámítás és átverés és valóban felejthetetlen élményekkel, boldogan hagyták el a szállodát. Az egyik anyuka viccesen meg is jegyezte, hogy számára itt derült ki, hogy van gyereke. Képzeld, annyira egy hullámhosszra kerültek, hogy séta közben  a „kislány” mesélt  anyukájának a jelenlegi szerelméről,melyről természetesen anyának még csak sejtelme sem volt és meglepődött, hogy ez pont itt derült ki. Na nem azért mert eddig nem bízott meg benne, hanem otthon a telefon és a tablet mögé bújva teltek a napjaik, és eszébe nem jutott, hogy ilyen bizalmasan beszélgessen az édesanyjával.   Vicces, de annál érdekesebb és elgondolkodtatóbb.

Tudom, hogy kavarognak a kérdések a fejedben, pl. az, hogy mit lehet itt csinálni akár 1 hétig telefon és internet nélkül?, vagy hogy miért kell 3 órát utaznom, hogy pihenjek? stb., de ne aggódj, nem szeretnék benned bizonytalanságot és kérdéseket hagyni, éppen ezért a következő cikkünk pont ezeket a kérdéseket fogja megválaszolni. Ne vedd magadra az információkeresés terhét, számíthatsz a továbbiakban is a segítségünkre!

 

Hogyan változhat meg az életed mindössze néhány nap pihenéssel

 

 

          Ebben a cikkben arról olvashatsz, hogy hogyan is változhat meg az életed, mindössze néhány nap pihenéssel. Nem viccelek, tényleg semmi mást nem kell tenned. Pár nap pihenés után testileg és szellemileg is feltöltődve térsz majd vissza a mindennapokba, a családod arcára pedig őszinte mosolyt varázsoltál az együtt töltött, tartalmas idővel, mindezt telefoncsörgés nélkül.

              Nap, mint nap mókuskerékben éljük az életünket, soha nem jut idő magunkra, de ami a legelszomorítóbb, hogy a családunkra sem.  Ez bizony sokszor veszekedéshez, legrosszabb esetben akár sajnos váláshoz is vezethet. A telefon csörgése pedig néha már az agyunkra megy.  És ha mégis sikerülne elszabadulni, a helyszín kiválasztásánál fontos szempont, hogy „ mindegy, csak ne kelljen túl messzire menni! „

           Lehet, hogy most kételkedsz bennem, hiszen elmondhatod magadról, hogy te igenis szánsz időt a családra, elviszed őket gyönyörű helyekre, de ennek ellenére nem történt különösebb változás. Hogy miért nem? Mert nem a megfelelő helyet választottad!

         Kőkapun a természet és az állatok közelsége, a wifi és a térerő hiánya, a kristálytiszta hegyi levegő, a madarak csicsergése, a patak csobogása teszi egyedivé és felejthetetlenné az itt töltött napokat. Hiszen nektek erre van szükségetek: zavartalanul együtt töltött, tartalmas időre!

                Befogadóképesség szempontjából természetesen nem tud vetekedni egy több száz fő befogadására alkalmas szállodáéval, vendégszeretete viszont annál hatalmasabb. Fontos számunkra ugyanis a vendégeinkkel való kommunikáció, hogy kivétel nélkül minden vendégünkkel személyes kapcsolatot alakítsunk ki, így bizalommal fordulhatnak felénk bármilyen kéréssel/kérdéssel kapcsolatban, vagy akár egy jó beszélgetés esetén is.

            Néhány nap zavartalan pihenés után tehát boldogan, feltöltődve tértek majd vissza a mindennapokba. Újra egy családnak érzitek majd magatokat, a család arcán látható mosolyok pedig őszinték lesznek. Hidd el, másképp néztek majd egymásra ezután, értékelni fogtok minden együtt töltött percet, és ami a legfontosabb, érezni fogod párod szeretetét. Ne legyen kifogás a távolság, ugyanis 3 óra utazás kell ahhoz, hogy nem csak testben, hanem gondolatban is otthon tudjanak hagyni minden munkát, és átszellemülhessenek, hiszen most a végtelen nyugalom, a csend és a harmónia vár Önökre! És ezt bizony nem élhetik át bárhol!

 

     Íme, néhány korábbi vendégünk véleménye itt tartózkodásukról, ők már szembesültek e hely különlegességével, és az írásaikból érezheted majd, hogy nem utoljára jártak nálunk:

 

„3 éjszakát töltöttünk a Hotelben, félpanziós ellátással. Szuper jó volt minden! A szoba tiszta volt és kényelmes, az étterem nagyon szép, a felszolgált ételek nagyon finomak voltak, változatos volt a menü, hatalmas adagokkal, a fél adaggal is bőségesen jól lehetett lakni. A személyzet a szállodában is és az étteremben is nagyon kedves és segítőkész. A hotel és környéke tiszta, rendezett, a táj gyönyörű. Kerékpáros túrákat tettünk a környéken, a környezet ideális túrázásra és kerékpározásra is. Csend, nyugalom, jó levegő és csodálatos táj. Biztosan visszatérő vendégek leszünk itt! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki "igazi" kikapcsolódásra vágyik, távol a város zajától. Itt biztos nem cseng a mobiltelefon, nincs facebook és internet mert nincs térerő (viszont "vonalas" telefon van a szobában, ahonnan lehet telefonálni ha mégis szükséges). Köszönjük, hogy itt lehettünk!!! „

„Mi nagyon meg voltunk elégedve. Négy napot voltunk itt. A táj és a kastély nagyon szép,szoba tiszta, fürdő fel újítva. Segítő kész személyzet. 
A lehangoló kritikusoknak válaszul!:
Ha keresed a hibát,mindig találsz! Könnyű hibát találni,olyan emberek munkájába,akik a te kényelmedet szolgálják ki 10-12óra munka időben!!!
Ha ezt keresi valaki menjen ellenőrnek!!
Szóval, nekünk semmi bajunk nem volt sem az étellel, se a szobával! 
Köszönünk mindent!”

„Most tudtam meg, hogy van lányom”

„Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk el ezen a csodálatos helyen.Minden nagyon jó volt,valóban csendes nyugodt hely,felejthetetlen szarvasbőgéssel.Nincs mobil, nincs internet,és nem is hiányzott!!!Csak most hiányoznak a felséges ízű kaják.Le a kalappal a személyzet előtt,tudják mi az igazi vendéglátás!!!! Köszönjük!!!”

„Gyönyörű környezetben, az erdő közepén levő szállodában töltöttünk 3 napot, már nem először. Nagyon kedves a személyzet, jó a konyha, a Zemplén pedig megunhatatlan. Ha valaki a csendet, a csodálatos természetet szeretné élvezni pár napig, akkor ezt a kis hotelt válassza.”

"Egy hét eltöltött idő tapasztalata:Gyönyörű környezet,szolgálatkész,udvarias személyzet.A környéken számtalan érdekes és szép látnivaló.Bármely korosztálynak bátran merem ajánlani.””

„Lélegzetelállító környezet, kedves személyzet, kényelem és regionális ínyencségek. Remekül éreztük magunkat a párommal, és egyáltalán nem hiányoltuk az Internetet. Jó szívvel ajánljuk természetkedvelőknek, vagy azoknak, akik el akarnak vonulni a városok zajától.”

„Városlakóként fantasztikus érzés volt megtapasztalni az igazi mély csendet. A recepciós hölgynek külön köszönet a kedvességéért!”

„Festői táj, páratlan nyugalom, mindenkinek ajánlom, aki lelki feltöltődésre vágyik.”